Κερδίστε 40%

ΘΗΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΛΑΜΙΩΝ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ 5 ΘΕΣΕΩΝ

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 24.80   
14.80 
Κερδίζετε: 10.00 € (40%)
SFG-619
Δεν υπάρχει απόθεμα

Θήκη οργάνωσης και μεταφοράς καλαμιών ψαρέματος 5 θέσεων

 

Θήκη οργάνωσης και μεταφοράς που μπορεί να δεχτεί μέχρι και 5 καλάμια ψαρέματος και όχι μόνο!!

Διοργανώστε ατέλειωτα βράδια ψαρέματος με τους φίλους σας και βγείτε οργανωμένος όσο ποτέ!!
 

 

Αγαπάτε τη θάλασσα και ακόμα περισσότερο το ψάρεμα... Αλλά ο εξοπλισμός του είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για όλους μέσα στο σπίτι! Καλάμια, τροχοί, δολώματα... Σας έχουν εξορίσει είτε στην αποθήκη είτε στο γκαράζ αλλά το πρόβλημα είναι άλυτο!!

Αλλά κι όταν πρέπει να τα μεταφέρετε πόσες φορές δεν έτυχε να τραυματιστείτε;

Η θήκη οργάνωσης και μεταφοράς καλαμιών ψαρέματος 5 θέσεων σας δίνει τη λύση και για την αποθήκευση αλλά και την μεταφορά!!

Μπορεί να δεχτεί μέχρι και 5 καλάμια ψαρέματος ενώ το εσωτερικό του είναι αρκετά ευρύχωρο για να τοποθετείτε τον υπόλοιπο εξοπλισμό σας. Η τσάντα ανοιγοκλείνει με φερμουάρ από το πλάι για ακόμα πιο γρήγορη πρόσβαση σε δολώματα, ανταλλακτικά αλλά ακόμα και σε ένα πρόχειρο σνακ που μπορεί να θέλετε να απολαύσετε μετά από μια μεγάλη νύχτα!!

Η θήκη διαθέτει χερούλι με ιμάντα που προσαρμόζεται στον ώμο ή την πλάτη για να το μεταφέρετε εύκολα και χωρίς να κουράζεστε μαζί με τα καλάμια και τα υπόλοιπα σύνεργα σας!

Χρησιμοποιείστε τη θήκη οργάνωσης και μεταφοράς καλαμιών ψαρέματος 5 θέσεων ακόμα και για να μεταφέρετε το φαγητό για εσάς αλλά και ολόκληρη την παρέα!!

Κατασκευασμένο από αδιάβροχο PVC υλικό για να σας ακολουθεί στο αγαπημένο σας χόμπι ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες!!

 

Διαστάσεις: 124cm x 23cm