Αίτηση Κλήσης Αίτηση Κλήσης

Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου

Sulehria Stores
Τo Sulehria Store είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων μέσω του διαδικτύου της εταιρείας JAVID IQBAL & ΣΙΑ ΕΕ που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Πανεπιστημίου 61 στην Αθήνα 10564 με ΑΦΜ : 800749613 & ΔΟΥ : Α Αθηνών.

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτούς τους Όρους Χρήσης. Περιέχουν πολύ σημαντικές πληροφορίες για δικαιώματα και υποχρεώσεις σας. Mε την παραγγελία των προϊόντων δέχεστε ως "πελάτης" αυτούς τους Όρους Συναλλαγής.

Νομικό Σημείωμα
Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτήν την ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το Δικτυακό Τόπο, αν δεν αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους.

Προσωπικά στοιχεία
Tο Sulehria.gr εγγυάται την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Οι προσωπικές πληροφορίες που υποβάλλονται με κάθε παραγγελία χειρίζονται ως εμπιστευτικές πληροφορίες. Αυτό σημαίνει ότι οι πληροφορίες αυτές δεν θα διανεμηθούν, εμπορευθούν, πουληθούν ή νοικιαστούν σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο. Οι προσωπικές σας πληροφορίες συλλέγονται για να χρησιμοποιηθούν μόνο στην επεξεργασία των παραγγελιών σας, έτσι ώστε να σας παρέχουμε αποτελεσματική και προσωπική εμπειρία αγορών online.

Πως μπορείτε να ελέγχετε τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων;
Πηγαίνοντας στο "Ο λογαριασμός μου" και μετά στο "Προσωπικά στοιχεία μέλους" μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχετε εμπιστευτεί (δικαίωμα πρόσβασης, άρθρο 12 ν. 2472/1997), μπορείτε να κάνετε αλλαγές στα στοιχεία σας ή ακόμα να ζητήσετε τη διαγραφή τους και γενικά να προβάλλεται οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης άρθρο 13 ν. 2472/1997).

Γενικά
Το Sulehria.gr δεσμεύεται ως προς την ποιότητα και την ακριβή πληροφόρηση για όλα τα προϊόντα του. Ικανοποιητικός αριθμός φωτογραφιών καθώς και αναλυτική περιγραφή, δίδονται σε όλα τα προϊόντα. Δίδεται και επιπλέον ενημέρωση εφόσον ζητηθεί τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Δικαίωμα υπαναχώρησης / Επιστροφή προϊόντος
Εάν ο πελάτης είναι φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) που καταρτίζει την πώληση για προσωπική χρήση κι όχι για την εξυπηρέτηση της ατομικής του δραστηριότητας, τότε δικαιούται να υπαναχωρήσει από την πώληση εντός 14 ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, επιβαρυνόμενος με τα έξοδα επιστροφής, σύμφωνα με την § 10 του άρθρου 4 Ν. 2251/1994.

Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως από την από απόσταση πώληση, εγγράφως εντός 14 ημερολογιακών ημερών επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση. Το δικαίωμα αυτό ξεκινά από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων. Η εντός 14 ημερολογιακών ημερών αποστολή της δήλωσης υπαναχώρησης ή αποστολή των προϊόντων, θα θεωρείται αρκετή για την εμπρόθεσμη άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης.

Περιορισμός Ευθύνης
Το Sulehria.gr δεν ευθύνεται έναντι των αγοραστών για την κακή χρήση των προϊόντων που θα έχουν ως αποτέλεσμα την φθορά τους, καθώς η ενημέρωση για την σωστή συντήρησή τους είναι ακριβής, σαφής και αναλυτική.

Πνευματική ιδιοκτησία
Όλα τα λογότυπα, σήματα, κείμενα, γραφικά, εικονίδια, φωτογραφίες και όλο γενικά το υλικό που περιέχεται σε αυτές τις σελίδες του www.Sulehria.gr αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Sulehria.gr και προστατεύεται από τοπικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η χρήση τους καθώς και η αναπαραγωγή τους από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ή ιδιώτη χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του Sulehria.gr.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος
Το Sulehria.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών , ενημερώνοντας το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.