Αίτηση Κλήσης Αίτηση Κλήσης

Παραγγελίες & Πληρωμή

Οι τρόποι που μπορείτε να παραγγείλετε είναι οι εξής :

1. Με αντικαταβολή πανελλαδικά

Στην περίπτωση αυτή επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 2130045567 ή στέλνετε μήνυμα στο info@sulehria.gr με το προιόν που σας ενδιαφέρει και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα έρχεται μέσω εταιρείας courrier στο χώρο σας πληρώνοντας το ποσό των 3,50 ευρώ.

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογ/σμό

Στην περίπτωση αυτή κάνετε την παραγγελία σας και επιλέγετε "Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό". Στην συνέχεια πηγαίνετε σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες και καταθέτετε το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας.

Ενημερώνετε την επιχείρηση για την κατάθεση σας με e-mail στο info @ sulehria.gr ή τηλεφωνηκά στο 2130045567.

Οι Λογαριασμοί της επιχείρησης είναι :

Τράπεζα : Alpha Bank

Λογαριασμός : 353002320002249
IBAN : GR4501403530353002320002249

SWIFT : ALPHA BANK
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : JAVID IQBAL

3. Πληρωμή με Πιστωτικές ή Χρεωστικές κάρτες & Paypal

Στην περίπτωση αυτή κάνετε την παραγγελία σας και επιλέγετε "Paypal". Στην συνέχεια μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών του Paypal όπου μπορείτε εύκολα και γρήγορα να πραγματοποιήσετε την αγορά σας με paypal λογαριασμό. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στο paypal μπορείτε να καταχωρήσετε τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας.

Η Επιχείρηση δεν έχει καμία πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία.
Το Paypal είναι ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος αποστολής και λήψης χρημάτων στο διαδίκτυο χωρίς να γίνονται γνωστά τα στοιχεία Πιστωτικών ή Χρεωστικών Καρτών ή Τραπεζικών Λογαριασμών ή άλλες οικονομικές πληροφορίες των χρηστών.(Λειτουργεί όπως ένας Τραπεζικός Λογαριασμός).


Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας μέσα από την σύνδεση στον λογαριασμό σας.

5. Με παραλαβή και Πληρωμή στο κατάστημα

Στην περίπτωση αυτή κάνετε την παραγγελία σας και επιλέγετε "Παραλαβή από το κατάστημα". Στην συνέχεια επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 2130045567 για την διαθεσιμότητα του προιόντος και εφόσον υπάρχει μπορείτε να περάσετε απευθείας από το κατάστημα για την παραλαβή του προιόντος.