Κερδίστε 50%

ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΝΤΟΥΣ & ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 38.00   
18.90 
Κερδίζετε: 19.10 € (50%)
SFG-676
Σε Απόθεμα
+

Βούρτσα Καθαρισμού Ντους & Μασάζ για Κατοικίδια


Pet Brush Bathe & Groom - Βούρτσα Καθαρισμού, Ντους & Μασάζ για Κατοικίδια

Με το PetBrushBathe & Groom - Βούρτσα Καθαρισμού, Ντους & Μασάζ για Κατοικίδια, το μπάνιο στο ζωάκι σας δεν θα είναι πια εφιάλτης!! Θα κάνει μπάνιο ενώ συγχρόνως θα απολαμβάνει ένα χαλαρωτικό μασάζ και σίγουρα δεν θα διαμαρτύρεται πια!!

Στην ουσία πρόκειται για ένα σύστημα καθαρισμού είτε για μέσα στο σπίτι είτε για έξω που συνδέεται με την βάνα του νερού και λειτουργεί σαν ένα τηλέφωνο ντους για κατοικίδια! Πλένει βαθύτερα το τρίχωμα του σκύλου ή της γάτας κάνοντας παράλληλα ένα χαλαρωτικό μασάζ, χάρη στην ειδική βούρτσα στην άκρη του εργαλείου.

Επιπλέον, το εργαλείο καθαρισμού διαθέτει ειδικό χώρο στη λαβή του για καθαριστικό σαμπουάν με ειδικό σχεδιασμό που επιτρέπει να περνά η ανάλογη ποσότητα του σαμπουάν στη ροή του νερού και κατ’ επέκταση στο τρίχωμα του σκύλου. Η εργονομική του σχεδίαση επιτρέπει στο νερό και τη σαπουνάδα να φτάνει βαθιά στο δέρμα του σκύλου σας, για πραγματική καθαριότητα!

Όταν η Βούρτσα καθαρισμού με ντους για κατοικίδια δεν είναι συνδεδεμένη με κάποια βάνα νερού, χρησιμοποιείται ως βούρτσα για να απομακρύνει τις ανεπιθύμητες τρίχες που ευνοούν την ανάπτυξη μικροβίων παράσιτων και μυκήτων.

Ένα πραγματικό δώρο για τους τετράποδους φίλους σας!!

Η συσκευασία περιλαμβάνει και το λάστιχο που συνδέεται με τη βάνα.

Μήκος βούρτσας: 29 εκ.

 

Μήκος λάστιχου: 126 εκ.