Κερδίστε 50%

ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ SHED ENDER ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΣΑΣ

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 14.90   
7.50 
Κερδίζετε: 7.40 € (50%)
SFG-327
Σε Απόθεμα
+
Συσκευή καλλωπισμού shed ender για το κατοικίδιο σας


  • Κατασκευασμένη από σκληρό πλαστικό - στιβαρή λαβή - ατσάλινη χτένα για εύκολο και τέλειο χτένισμα.
  • Το Shed Ender είναι σχεδιασμένο για χρήση σε όλες τις ράτσες γατών και σκυλιών που χάνουν τρίχες.
  • Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το Shed Ender σε εξωτερικούς χώρους


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Το shed ender είναι συναρμολογημένο και έτοιμο για χρήση από δεξιόχειρες,για χρήση από αριστερόχηρες βγάλτε τα καπάκια από το πίσω μέρος της λαβής, ξεβιδώστε και βγάλτε την κεφαλή βουρτσίσματος, τραβώντας προς τα κάτω. Αναποδογυρίστε την κεφαλή και τοποθετήστε ξανά στη λαβή. Βιδώστε πάλι τις βίδες και ασφαλίστε. Τοποθετήστε πάλι τα καπάκια.


1. Πριν από την χρήση: Ελέγξτε και ξεκαθαρίστε τα σημεία του τριχώματος του κατοικίδιου σας με κόμπους ή τζίβες. Ελέγξτε το δέρμα του κατοικίδιου σας για τραυματισμούς, μελανιές, πληγές ή άλλες παθήσεις του δέρματος. Εάν χρειαστεί, συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας. Να αποφεύγετε την χρήση στα σημεία του τριχώματος όπου υπάρχουν τέτοιες παθήσεις. Για καλύτερα αποτελέσματα, πλύνετε καλά και στεγνώστε το κατοικίδιό σας πριν την χρήση του Shed Ender.

2. Με το εμπρόσθιο τμήμα της κεφαλής χτενίσματος που γράφει FRONT χρησιμοποιήστε μακριές απαλές κινήσεις, όπως θα χτενίζατε τα δικά σας μαλλιά, για να αφαιρέσετε τις τρίχες που έχουν πέσει. Στο τέλος κάθε κίνησης, σηκώστε και απομακρύνετε το χέρι σας. Αν χρειαστεί, βγάλτε τις τρίχες που έχουν μαζευτεί στην κεφαλή. ΜΗΝ ασκείτε  μεγάλη πίεση όταν χρησιμοποιείτε την χτένα, γιατί μπορεί να ερεθίσετε το δέρμα του κατοικίδιου.

Εάν παρουσιαστεί ερυθρότητα στο δέρμα, σταματήστε άμεσα την χρήση. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή κοντά σε ευαίσθητες περιοχές, όπως στην κοιλιά, στα γεννητικά όργανα, στις θηλές και στον πρωκτό, όταν χρησιμοποιείτε το Shed Ender.

3. Όταν τελειώσετε, τοποθετήστε το κάλυμμα μέχρι την επόμενη χρήση. 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για καλύτερα αποτελέσματα όταν βουρτσίζετε το κατοικίδιό σας, η εμπρόσθια άκρη της κεφαλής βουρτσίσματος που γράφει FRONT πρέπει να είναι πάντα στραμμένη και να κινείται με τη φυσιολογική φορά ανάπτυξης της τρίχας.