ΜΑΓΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΩΝΕΙ Ή ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ 55°C

 
19.80 
SFG-523
Σε Απόθεμα
+

Μαγικό Θερμός που Κρυώνει ή Ζεσταίνει όλα σας τα Ροφήματα στους 55°C


Κουνήστε το για ένα λεπτό και η θερμοκρασία του ροφήματος σας θα πάει αυτόματα στους 55οC. Ο θερμός αυτός διαθέτει έναν επαναστατικό μηχανικό τρόπο και επαναφέρει κάθε ρόφημα που θα τοποθετήσετε μέσα του στην ιδανική θερμοκρασία των 55 βαθμών Κελσίου, απλά κουνώντας το για ένα λεπτό.

Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, οι 55 βαθμοί είναι η ιδανική θερμοκρασία για να πιείτε το ρόφημά σας. Όποιο ρόφημα και αν τοποθετήσετε θα το επαναφέρει στην θερμοκρασία των 55 βαθμών κελσίου, για παράδειγμα θα ζεστάνει το πολύ κρύο νερό ή τον χυμό σας ή αντίστοιχα θα κρυώσει το πολύ καυτό καφέ σας.

Επίσης έχει την δυνατότητα να διατηρεί τα ροφήματα στην ιδανική αυτή θερμοκρασία για περισσότερο από 3 ώρες.Είναι κατάλληλο για τα παιδιαιαθέτει ανοξείδωτο δοχείο χωρητικότητας 280ml και αντιολισθητική βάση και κλείνει αεροστεγώς για να το μεταφέρετε με ασφάλεια.

Παράδειγμα:

Αν τοποθετήσετε νερό στους 100 βαθμούς στο θερμό και ανακινήσετε περίπου 1 λεπτό, το νερό θα αλλάξει σε 55 βαθμούς Κελσίου, μπορεί να είναι αμέσως πόσιμο. Αν τοποθετήσετε μετά κρύο νερό μέσα στο δοχείο και ανακινήσετε πάλι για 1 λεπτό η θερμοκρασία πάλι θα επανέλθει στους 55 βαθμούς Κελσίου.


Χαρακτηριστικά:

  • Διάσταση: 76.2Χ221mm
  • Χωρητικότητα: 280ml
  • Διαθέτει ανοξείδωτο δοχείο στο εσωτερικό του και αντιολισθητική βάση.
  • Κλείνει αεροστεγών για να μεταφέρετε το ρόφημά σας με ασφάλεια.
  • Ιδανικός για όσους ταξιδεύουν, για παιδιά.