ΖΩΝΗ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ GYMFORM ABS A ROUND

 
89.50 
SFG-546
Δεν υπάρχει απόθεμα

Ζώνη παθητικής γυμναστικής GYMFORM ABS A ROUND


H Abs-A-Round είναι μια ζώνη παθητικής γυμναστικής που γυμνάζει άνω, κάτω και πλάγιους κοιλιακούς, πλάτη, ακόμα και τους μύες που στηρίζουν την σπονδυλική στήλη, ταυτόχρονα!


Διαθέτει τεχνολογία διέγερσης μυών 360 μοιρών με την τελευταία τεχνολογία νευρομυϊκού ερεθισμού EMS.

  1. Η Abs-A-Round συσπά τους μύες πολύ γρήγορα Διαθέτει έξι προγράμματα. Από μικρές και κοφτές συσπάσεις μέχρι βαθιές και έντονες.
  2. Τρία κανάλια, για κοιλιακούς, πλάτη και πλάγιους και 99 επίπεδα έντασης για κάθε κανάλι.Συνολικά, 594 ρυθμίσεις για όποιο τύπο εκγύμνασης επιθυμείτε.
  3. Εχει προηγμένο μικροεπεξεργαστή και ψηφιακή ένδειξη του κάθε προγράμματος καθώς και του επιπέδου έντασης.
  4. Λειτουργεί με μπαταρίες που δεν συμπεριλαμβάνονται.
  5. Ενδυναμώνει και χαρίζει γράμμωση στους άνω, κάτω και πλάγιους κοιλιακούς. Ενδυναμώνει και τους ραχιαίους, τους ενδιάμεσους μυς και τους μυς που στηρίζουν την σπονδυλική στήλη για καλύτερη στάση και ισορροπία.


Εσείς απλά την φοράτε , την ενεργοποιείτε και έπειτα είστε ελεύθεροι να κάνετε όλες τις δουλείες σας, να κινηθείτε άνετα στο χώρο σας ή να χαλαρώσετε στον καναπέ σας!
Ακόμα έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε την ένταση ξεχωριστά, μπορεί δηλαδή να θέλετε μεγαλύτερη ένταση στους κοιλιακούς και λιγότερη στους πλάγιους!

Με μόλις 10 λεπτά εφαρμογής την ημέρα, θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.


Επιπλέον θα λάβετε 6 αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια, την κομψή τσάντα μεταφοράς, πρόγραμμα διατροφής και μια μικρότερη ζώνη για στοχευμένη εκγύμναση σε δικέφαλους, τρικέφαλους, ώμους, γάμπες και μηρούς αλλά και για περιοχές με κυτταρίτιδα.