APPLE IPAD MINI 2 16GB WIFI

 
[Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά Τηλ: 213 0284208]
SFG-IPADMINI2
Δεν υπάρχει απόθεμα

Apple iPad mini 2 16GB Space Gray


Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό Σύστημα: Apple iOS

To iPad, ενσωματώνει το γνωστό λειτουργικό της Apple, iOS, το οποίο το χαρακτηρίζει η ευκολία στον χειρισμό και οι χιλιάδες εφαρμογές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας. Τέλος, στα πλεονεκτήματα του iOS περιλαμβάνεται ο εκπληκτικός χρόνος απόκρισης.

Οθόνη - Φορητότητα: 7.9"

Τα tablets εώς 8 ίντσες, δημιουργήθηκαν για τους χρήστες που απαιτούν απόλυτη φορητότητα, αλλά ταυτόχρονα την αιχμή της τεχνολογίας, από τη συσκευή τους. Είναι ιδανικά για κύρια χρήση εκτός σπιτιού/γραφείου, καθώς, το μέγεθος και το βάρος τους, σας επιτρέπουν να τα μεταφέρετε εύκολα στη τσάντα ή ακόμα και στη τσέπη σας!

Επεξεργαστής: A7 64-bit

Επιδόσεις στο Maximum! Ο Α7 επεξεργαστής παρέχει εντυπωσιακή απόδοση - έως και 4 φορές πιο γρήγορη επεξεργαστική ισχύ και έως οκτώ φορές πιο γρήγορη απόδοση στα γραφικά από την προηγούμενη γενιά, χωρίς ωστόσο να "θυσιάζεται" η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Αποθηκευτικός Χώρος: 16 GB

Στη κατηγορία των tablet με ενσωματωμένη μνήμη, θα συναντήσετε συσκευές οι οποίες ενσωματώνουν μνήμη της τάξεως των 4GB, και μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 64GB! Ανάλογα λοιπόν το πόσο πολύ θέλετε να το «φορτώσετε», επιλέξτε και την αντίστοιχη μνήμη που σας καλύπτει.
*ενδεικτικά 1GB = 250 μουσικά κομμάτια (4MB/κομμάτι)

Συνδεσιμότητα: Wifi

Το wireless fidelity ή κατά κόρον Wifi, έχει πλέον ενσωματωθεί σε όλα τα tablets. Συνδέοντας τη συσκευή σας σε κάποιο hotspot, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, στο internet, να κατεβάσετε εφαρμογές, να συνομιλήσετε μέσω skype, ή να στείλετε μέσω mail τα αγαπημένα σας αρχεία!

Μάθε τα πάντα...

Είπαν στο Web

Το iPad mini with Retina display διαθέτει ακριβώς τον ίδιο εξοπλισμό με το iPad Air, και εννοούμε βεβαίως τον κορυφαίο επεξεργαστή A7 (64-bit), την κάμερα iSight πέντε οπτικών στοιχείων στο σύστημα φακού και τα 5MPixel αισθητήρα (1080p video), την κάμεραFaceTime HD για τις βιντεοκλήσεις FaceTime, Wi-Fi 802.11a/b/g/n dual-band, Bluetooth 4.0 ενώ στην έκδοση Wi-Fi+ Cellular υποστηρίζει όλα τα γνωστά δίκτυα 3G και 4G LTE. Η μεγαλύτερη αλλαγή, μετά από αυτή του κορυφαίου επεξεργαστή A7 που τροφοδοτεί εξίσου και τα iPad Air και iPhone 5s, είναι η οθόνη, που μπορεί να διατήρησε τις ίδιες ίντσες με το παρελθόν, ωστόσο "πήρε αναβάθμιση" σε Retina, υποστηρίζοντας μάλιστα την ίδια ακριβώς ανάλυση με το iPad Air, δηλαδή 2048 x 1536 pixels.

Πανέμορφη οθόνη 7.9 ίντσες. Μια οθόνη αντάξια του iPad.

Τα χρώματα είναι ζωντανά και τα κείμενα είναι απόλυτα κάθαρα στην οθόνη του iPad mini με Retina Display. To iPad mini με οθόνη Retina είναι τόσο όμορφο όταν το κρατάς. Διαθέτει πανέμορφη οθόνη Retina 7,9 ιντσών έτσι ώστε κάθε φωτογραφία σου να δείχνει απίστευτα "ζωντανή" και λεπτομερής, ενώ το κείμενο είναι μοναδικά ξεκάθαρο. Με μεγαλύτερη ανάλυση (2048x1536) ακόμα κι από μια HDTV, είναι εντυπωσιακό από κάθε άποψη.

Πάνω από 275.000 εφαρμογές για iPad. Κάτι για όλους και για όλα.

Οι 275.000 εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για iPad, λειτουργούν ήδη, άψογα και για το iPad mini. Είναι εκπληκτικές εφαρμογές σχεδιασμένες από την αρχή για να καλύπτουν όλη την οθόνη και σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς. Αλλά η ποσότητα είναι μόνο ένα κομμάτι της ιστορίας. Οι εφαρμογές αυτές είναι πανέμορφες, διαδραστικές, φτιαγμένες μόνο για το iPad κι αλλάζουν εντελώς τον τρόπο με τον οποίο κάνεις τα πάντα καθημερινά.

Πανίσχυρη απόδοση. Το μίνι είναι δυνατό.

Το μέγεθος μην σε ξεγελάει. Το iPad mini διαθέτει στο εσωτερικό του το νέο επεξεργαστή Α7 με 64-bit αρχιτεκτονική. Ο Α7 επεξεργαστής παρέχει εντυπωσιακή απόδοση - έως και 4 φορές πιο γρήγορη επεξεργαστική ισχύ και έως οκτώ φορές πιο γρήγορη απόδοση στα γραφικά από την προηγούμενη γενιά, χωρίς ωστόσο να "θυσιάζεται" η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Έτσι έχεις απίστευτη ισχύ σε μια συσκευή που μπορείς να πάρεις παντού μαζί σου.

Κάμερες FaceTime και iSight. Κάθε του πλευρά είναι μια καλή πλευρά.

Το iPad mini με Retina Display διαθέτει δύο ενσωματωμένες κάμερες, στην μπροστινή και στην πίσω όψη. Πραγματοποίησε βιντεοκλήσεις με την μπροστινή κάμερα FaceTime HD με ανάλυση 720p και δείξε στους αγαπημένους σου ό,τι βλέπεις με την πίσω κάμερα iSight. Επιπλέον, η κάμερα 5-megapixel iSight μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αλλά και να κάνει εγγραφή video HD 1080p.

Γρήγορες συνδέσεις, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Το iPad mini σε "κρατάει" συνδεδεμένο πιο γρήγορα από ποτέ και σε περισσότερα μέρη από ποτέ. Διαθέτοντας δύο κεραίες αντί για μία και τεχνολογία MIMO, το iPad mini με οθόνη Retina παρέχει την διπλάσια ταχύτητα σε σχέση με τον προκάτοχό του. Επίσης, τα μοντέλα Wi-Fi + Cellular υποστηρίζουν περισσότερες LTE συχνότητες έτσι ώστε να συνδέεσαι γρήγορα και απλά όπου κι αν βρίσκεσαι στον κόσμο.

To iPad mini και το iOS 7.

To iOS 7 έχει σχεδιαστεί ώστε να εκμεταλλεύεται πλήρως την αρχιτεκτονική των 64-bit. Είναι τόσο επαναστατικά προηγμένο τεχνολογικά όσο και το iPad mini. Το iOS 7 κάνει την εμπειρία του να χρησιμοποιείς το iPad mini ακόμα πιο όμορφη και απλή με νέα χαρακτηριστικά, όπως πιο έξυπνο multitasking, Κέντρο Γνωστοποιήσεων και Airdrop. Αυτό συμβαίνει απλά επειδή το iOS 7 και το iPad mini σχεδιάστηκαν όχι μόνο για να δουλεύουν μαζί αλλά για να ενισχύουν το ένα το άλλο.